Algemene voorwaarden

De taxirit dient door middel van vooruitbetaling (via iDeal) afgerekend te worden vóór aanvang van de rit. Bij niet tijdige betaling behoudt Taxi10 zich het recht voor om de reservering te annuleren.
--
Kinderzitjes en stoelverhogers zijn in Nederlandse taxi's niet verplicht. Taxi10 levert en neemt geen kinderzitjes of stoelverhogers in bewaring. Bij plaatsgebrek dienen de kinderen op schoot te worden genomen. Vanaf 3 jaar moet de gordel worden gebruikt. Vermeld bij het boeken bij de leeftijd van de kinderen.
--
In uitzonderlijke gevallen vragen wij klanten of wij hun rit mogen combineren. Dit komt voor bij schemawijzigingen op het
laatste moment, vertragingen, calamiteiten en bij grotere groepen die met een touringcar worden vervoerd.
--
Taxi10 doet haar uiterste best al haar passagiers op de gewenste ophaaltijd op te halen en op tijd op de bestemming te brengen. Externe factoren kunnen desondanks altijd van invloed zijn op onze planning. Taxi10 is daardoor nooit aansprakelijk voor vertragingen waardoor u uw vlucht mist.
--
Bij annulering binnen 72 uur voor de gewenste ophaaltijd betaalt u de volledige reissom. In geval van repatriëring dient de claim bij de (reis)verzekeraar te worden ingediend.
--
Wijzigingen i.v.m. verandering van vluchttijden voor terugreis worden automatisch door ons de gaten gehouden. Overige wijzigingen van ritopdrachten dienen uiterlijk 72 uur voor de gewenste ophaaltijd te worden doorgegeven (via email); indien dit niet het geval is worden de daaruit voortvloeiende extra kosten doorberekend.
--
Bij meerdere adressen in dezelfde woonplaats rekenen wij een toeslag van € 2,50 per adres per enkele reis. Voor de toeslag van extra adressen in andere woonplaatsen kunt u contact opnemen voor een meerprijs.
--
Wij volgen de maatregelen van de overheid en stellen passagiers op de hoogte van extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.